Ștefan Stan, despre fetița sa. ”Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea”

06.01.2021, 11:38
Ștefan Stan, despre fetița sa. ”Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea”
Ștefan Stan, despre viața de tătic. ”Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea”

Cântărețul Ștefan Stan este mai fericit ca niciodată de când a devenit tătic. Artistul a explicat cum este viața de tătic și cum se descurcă cu fetița sa.

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță. Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României” a vorbit despre fiica sa, Elif Mihaela Stan, la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

 

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele”, a declarat Ștefan Stan, citat de click.ro.

Ștefan Stan: ” M-am îmbătat cu prietenii de fericire”

Ștefan Stan a mai mărturisit că în momentul în care partenera sa de viață a plecat la spitral pentru a naște, el s-a îmbătat cu prieteni săi de fericire că avea să devină tătic. ”Când a plecat Simona la maternitate să nască au fost trei zile de coșmar. A lăsat ordine și a găsit dezordine. Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc în casă. M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite”, a povestit cântărețul.

Ștefan Stan nu vrea să-și arate fetița pe rețelele de socializare. ”Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă. Ce modă e asta să pui poze cu copilul pe rețele de socializare. Nu voi face așa ceva”, a afirmat el.

Șgefan Stan și partenera lui de viață își mai doresc copii. El ar vrea un băiețel, ea o fetiță. ”Îți mai fac o fată, așa că nu râde. După ce voi alăpta mă apuc de sport și de diete. Voi reveni la forma inițială”, a declarat Simona la emisiunea respectivă, conform sursei menționate anterior.

 

citește și...