Ștefan Stan, amintiri din perioada când făcea box. ”Nu a durat trei secunde. Mi-a dat KO. Cu mâna dreaptă legată la spate, cu stânga m-a bătut”

23.02.2021, 15:37
Ștefan Stan, amintiri din perioada când făcea box. ”Nu a durat trei secunde. Mi-a dat KO. Cu mâna dreaptă legată la spate, cu stânga m-a bătut”
Ștefan Stan, amintiri din perioada când făcea box. ”Nu a durat trei secunde. Mi-a dat KO. Cu mâna dreaptă legată la spate, cu stânga m-a bătut”

Cântărețul Ștefan Stan și-a amintit de perioada în care a făcut box, în copilărie.

Ștefan Stan a practicat box în copilărie. A fost dus la acest sport de mama sa. ”Am făcut box când eram mic. Mi-a zis mama: decât să joci tu box cu colegii tăi în liceu, nu mai bine te duci tu peste drum, la sala de box? Nu eram sănătos, mă băteam mereu. Am zis că mă duc. M-a prezentat mama, maestrului Aliuță. Mi-a zis să fac ce zice el. M-am apucat, au trecut anii, eu mă antrenam mereu. Am învățat să mă bat cu umbra, la oglindă, dar nu am apucat să intru în ring. Aveam o frustrare fantastică pentru că nu mă lăsa. Îmi spunea mereu că nu sunt pregătit și mă chinuia ca pe draci. Când plecam de acolo, eu îm căutam motiv de biscuiți. Ai biscuiți la tine, nu… bam, bam, bam… foarte prost eram.Mama m-a educat bine, dar m-a crescut ea. Dacă aveam și eu tata să mă tragă de urechi și să-mi zică: nu e bine, mă reglam. Mama îmi zicea că nu e bine, dar eu o țineam pe a mea. Eu am o bănuială că maestrul știa că nu sunt sănătos, de aia nici nu mă băga în ring”, a dezvăluit Ștefan Stan pentru as.ro.

Artistul a povestit și cum a ajuns să urce în ring alături de un luptător profesionist, care l-a bătut în câteva secunde. ”O dată, când mă băteam pe stradă, m-a văzut maestrul Aliuță. Mi-a zis: ”Ștefane, hai vino, o să te bag în ring, dar înainte trebuie să îl învăț pe unul o lecție”. Zic: ”ce lecție, pe cine?” El zice: ”vreau să-l bați ca lumea, îl chinuim puțin, îi legăm o mână la spate, îl bați rău”. Nu o să zic numele, despre cine este vorba. Este foarte cunoscut. Am zis hai și m-am dus. Nu a durat trei secunde. Mi-a dat KO. Cu mâna dreaptă legată la spate, cu stânga m-a bătut. M-am trezit în vestiar și am zis: ”mai începem?” Toți au început să râdă. Ăla a fost momentul în care eu am zis că greșesc undeva”, a mai spus Ștefan Stan.

Ștefan Stan e căsătorit și are un copil

Cântărețul Ștefan Stan este mai fericit ca niciodată de când a devenit tătic. Artistul a explicat cum este viața de tătic și cum se descurcă cu fetița sa.

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță. Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României” a vorbit despre fiica sa, Elif Mihaela Stan, la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele”, a declarat Ștefan Stan.
citește și...