Ștefan Stan, adevărul despre familia sa. ”Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit”

24.11.2022, 13:09
Ștefan Stan, adevărul despre familia sa. ”Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit”
Ștefan Stan, adevărul despre familia sa.

Cântărețul Ștefan Stan, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii despre ce se întâmplă în familia sa. partenera de viață a artistului și cele două fetițe ale lor locuiesc de șase luni în Germania. ”Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț!”, a explicat Ștefan Stan.

Ștefan Stan este cunoscut publicului larg ca primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”.  În plan personal, Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au împreună două fetițe – Elif Maria și Mira Maria.

De jumătate de an, soția lu Ștefan Stan și cele două fetițe ale lor locuiesc în Germania, la Rottenburg. Despre această schimbare din viața familiei lui a dat Ștefan Stan detalii pentru click.ro.

Ștefan Stan, adevărul despre familia sa. ”Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor”

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni. Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor”, a explicat Ștefan Stan.


”Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni”, a adăugat artistul.

 

citește și...