Ștefan Stan urmează să devină tătic. Cum a aflat că soția sa este însărcinată

19.05.2020, 11:07
Ștefan Stan urmează să devină tătic. Cum a aflat că soția sa este însărcinată
Ștefan Stan urmează să devină tătic. Cum a aflat că soția sa este însărcinată

Ștefan Stan, primul câștigător de la show-ul ”Vocea României”, de la Pro TV, se pregătește să devină tătic. Soția sa este însărcinată.

Ștefan Stan s-a cununat civil anul trecut cu aleasa inimii sale, Simona. Acum, cei doi urmează să devină părinți.

Solistul a dat vestea cea mare în emisiunea “Teo Show”, unde a fost invitat alături de Simona, cea care i-a devenit soție în noiembrie 2019. Partenera de viață a lui Ștefan Stan este însărcinată în trei luni.


Cei doi au povestit cum au aflat că urmează să devină părinți.

„Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus soția lui Ștefan Stan, potrivit revistei Viva.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume”, a completat Ștefan Stan.

A devenit celebru după ce a căștigat ”Vocea României”

Ștefan Stan, în vârstă de 42 de ani, a cunoscut celebritatea după ce, în anul 2011, a devenit primul câștigător al emisiunii-concurs ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV. Artistul a făcut parte din echipa antrenată de Smiley. În urma câștigării concursului, Ștefan Stan a intrat în posesia unui premiu în valoare de 100.000 de euro.

A muncit în construcții

Din cauza dificultăților financiare, Ștefan Stan a fost nevoit să muncească începând de la șaisprezece ani în construcții, iar mai apoi într-o fabrică de aparate de aer condiționat. Plecat fiind în SUA pentru a munci, Stan a cântat la îndemnul prietenilor în diverse cafenele și baruri.

A avut o relație cu Andreea Mantea

Ștefan Stan a trăit o poveste de dragoste cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea. Cei doi au fost la un pas să ajungă în fața altarului.

”Ne-am mai revăzut așa, pe la evenimente, pe stradă, din când în când. Fiecare însă e cu viața lui. Eu, cu a mea, ea, cu familia ei, cu copilul minunat. Nu ne aflăm în nici o relație”, declara Ștefan Stan pentru libertatea.ro, după separarea de Andreea Mantea.

citește și...