Andreea Tonciu dă detalii nebănuite despre Bianca Rus și iubitul ei. ”Au făcut schimb pe schimb”

15.03.2020, 15:33
Andreea Tonciu dă detalii nebănuite despre Bianca Rus și iubitul ei. ”Au făcut schimb pe schimb”

Andreea Tonciu a comentat în termeni duri relația pe care o are Bianca Rus, rivala ei de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, cu Ștefan Farrell.

La emisiunea respectivă, Andreea Tonciu a răbufnit și și-a spus foarte clar părerea despre povestea de dragoste dintre Bianca Rus și Ștefan Farrell.

Aceasta este de păree că între cei doi nu este o relație adevărată, ci că ar fi împreună de dagul imaginii.

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrell, e un barter. Domnul Farrell este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune. Și te rog să-i spui domnului Farrell să nu-mi mai sune stilistul, pentru că acesta lucrează doar pentru mine, să fie clar…

Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram, unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, citată de wowbiz.ro.