Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ştefan, la ”Chefi la cuțite”. ”Noi mâncăm ce gătește el”

28.09.2020, 13:00
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ştefan, la ”Chefi la cuțite”. ”Noi mâncăm ce gătește el”
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ştefan, la ”Chefi la cuțite”. ”Noi mâncăm ce gătește el”

Seria surpizelor continuă luni seara, de la 20.30, la ”Chefi la cuțite”. La bancul de lucru își vor face apariția Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan.

Ștefan Bănică Junior și fiul său vor găti pui portocaliu, un preparat cu care Radu își dorește să îi impresioneze pe cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite”: Sorin Botea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Ștefănel chiar e pasionat de bucătărie și noi mâncăm ce gătește el. Din fericire, nu mă moștenește pe parte gastronomică, pentru că eu nu știu să fac decât omletă. Când gătește el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling. Și de asta îi spun mereu: ia lucrul ăsta și pune-l în ceea ce vrei să faci. În seara asta el e chef-ul, eu sunt aici doar ca să îl ajut”, a declarat Ștefan Bănică.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior e student la UNATC

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de telșeviziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Recent, pe contul său de socializare, Ștefan Bănică Junior a anunțat că fiul său cel mare, Radu Ștefan, este student la UNATC și că a intrat la facultate printre primii.

”Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan , care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriță Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, a spus artistul.

citește și...