Ștefan Bănică Junior: „Meseria mea este ca şi cum ai face dragoste cu cineva”

24.02.2021, 12:20
Ștefan Bănică Junior: „Meseria mea este ca şi cum ai face dragoste cu cineva”
Ștefan Bănică Junior: „Meseria mea este ca şi cum ai face dragoste cu cineva”

Ștefan Bănică Junior a vorbit despre cariera sa în plină pandemie de coronavirus.

Viața artiștilor a fost dată peste cap de pandemia de coronavirus. Este și cazul lui Ștefan Bănică Junior. Acesta pregătește acum un concert cu oameni în sală, dar și transmis online, însă mărturisește că în această perioadă de pandemie i-a fost dor de scenă și de public. „Meseria mea este ca şi cum ai face dragoste cu cineva, nu poţi să faci dragoste prin telefon. Nu poţi să iubeşti pe cineva, să-l mângâi prin online. Nu poţi să te uiţi în ochii cuiva pe bune…. aici e mai dureros”, a declarat Ștefan Bănică Junior, potrivit observatornews.ro.

“Pentru că se apropie luna martie, o să încerc să organizez concertul nostru acustic, care în mod normal ar implini anul ăsta 11 ani de continuitate. E un soi de cântare mult mai aproape, mult mai directă, mai normală, necosmetizată, fără proiecții. E pur și simplu cântatul în sine pentru un public, slavă Domnului, extrem de receptiv. Sper să se poată, ca măcar acei 30% de spectatori posibili să încapă într-o sală. Mai mult de 120 de persoane nu vor fi și vrem să trasmitem online și să-l adaptăm pentru online. Lucrul ăsta îl facem ca pe o ultimă soluție…”, a completat acesta.

Ștefan Bănică Junior: ”Partea bună pentru mine a fost că am putut să stau, am devenit tată cu normă întreagă”

Celebrul artist a afirmat că partea bună în acestă perioadă de pandemie a fost că a putut petrece mai mult timp alături de fiul său cel mic. Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

“Partea bună pentru mine a fost că am putut să stau, am devenit tată cu normă întreagă. Asta e fost o lecţie vizavi de băiatul meu cel mic, Alexandru. Faptul că am stat cu el, ăsta a fost un lucru extraordinar şi un lucru care pentru mine nu are preţ”, a afirmat acesta.

„Am mai învățat să mă debarasez de lucrurile și de situațiile inutile din viața mea, care nu-mi spun nimic, doar de dragul complezenței sau de a face frumos”, a adăugat el.

În ceea ce privește cea a pierdut și ce a câștigat în pandemie, Ștefan Bănică Junior a spus: „Cu toții ne confruntăm cu probleme materiale, fiecare la niveul lui. Dar una peste alta, câștigul sufletesc a fost imens și consider că nimic nu e întâmplător și iau lucrurile ca atare”.

 

citește și...