Ștefan Bănică Junior își aniversează fiul cel mare. ”Iar mie tot nu-mi vine să cred”

07.02.2022, 14:45
Ștefan Bănică Junior își aniversează fiul cel mare. ”Iar mie tot nu-mi vine să cred”
Ștefan Bănică Junior își aniversează fiul. ”Iar mie tot nu-mi vine să cred”

Binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani, îl aniversează astăzi pe fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, care împlinește 20 de ani. Celebrul artist are trei copii din trei relații diferite. Cu ocazia aniversării fiului său cel mare, Ștefan Bănică Junior a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, este student la UNATC. În data de 7 februarie 2022, acesta și-a aniversat ziua de naștere. Radu Ștefan a împlinit 20 de ani.

Ștefan Bănică Junior își aniversează fiul cel mare. Toată lumea i-a transmis urări

De ziua de naștere a fiului său cel mare, Ștefan Bănică Junior a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie cu acesta, însoțită de următorul mesaj: ”Azi face 20 de ani! Iar mie tot nu-mi vine sa cred … ❤️”.

Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internauților, care au transmis urări care mai de care mai frumoase de ziua de naștere a lui Tadu Ștefan.

Radu Ștefan Bănică, despre greutatea numelui pe care îl poartă

Radu Ștefan Bănică a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre greutatea numelui de familie pe care îl poartă. ”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.


Întrebat despree relația cu ceilalți doi frați ai săi, Violeta și Alexandru, Radu Ștefan Bănică a răspuns: ”Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

 

citește și...