Ștefan Bănică Junior a avut COVID-19. ”Am fost bolnav acum un an şi ceva”

28.02.2022, 17:01
Ștefan Bănică Junior a avut COVID-19. ”Am fost bolnav acum un an şi ceva”
Ștefan Bănică Junior a avut COVID-19. ”Am fost bolnav acum un an şi ceva”

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani, a făcut declarații despree cum a fost pentru el perioada de pandemie de coronavirus. Artistul a afirmat că a fost și el infectat cu COVID-19. ”Am fost bolnav acum un an şi ceva. Şi, slavă Domnului, nu am avut o formă grea. Am stat în izolare 14 zile”, a mărturisit celebrul artist.

Binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior a declarat, pentru Adevărul, că a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu un an și ceva, însă a făcut o formă ușoară a bolii.

De asemenea, Ștefan Bănică Junior a explicat și cum a fost perioada de pandemie pentru el.

Ștefan Bănică Junior a avut COVID-19. ”M-am confruntat, ca mulţi dintre cei care au avut coronavirus, cu acea nelinişte pe care ţi-o dă nerezolvarea concretă a acestei boli”

”Am fost bolnav acum un an şi ceva. Şi, slavă Domnului, nu am avut o formă grea. Am stat în izolare 14 zile şi m-am confruntat, ca mulţi dintre cei care au avut coronavirus, cu acea nelinişte pe care ţi-o dă nerezolvarea concretă a acestei boli, alimentată şi de toate ştirile şi zvonurile ce apăreau peste tot, în media, în online, care, practic, se contraziceau între ele. Dar am câştigat timp pentru mine, mi-am pus în ordine priorităţile şi am început să apreciez unele aspecte ale vieţii la valoarea lor reală, pe care nu le percepeam până acum”, a declarat Ștefan Bănică Junior pentru sursa mai sus-menționată.

Artistul a spus că perioada de pandemie a avut și o parte benefică pentru el pentru că a avut posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de familia sa: ”Partea bună a fost – pentru că există, culmea, şi o parte bună – că am putut petrece mult timp cu băiatul meu cel mic, Alexandru, şi, evident, cu familia mea. Profesional, a fost destul de greu să stau departe de scenă. Atunci, energia creativă am canalizat-o scriind cântece, căutând piese noi de teatru, într-un cuvânt, în proiecte, conştient fiind că din cauza instabilităţii pe care o trăim la nivel mondial, generată de pandemie, e posibil ca aceste proiecte să rămână doar la stadiul de proiect. Dar e bine să fii optimist”.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

citește și...