Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a înrăutățit. Vedeta este imobilizată la pat și aproape paralizată

27.07.2022, 20:03

Luna trecută, cunoscuta cântăreață Celine Dion (Celine Dion) și-a anulat mai multe concerte din motive fizice. Recent, s-a aflat că starea de sănătate a lui Celine Dion s-a deteriorat și mai mult, iar familia sa a dezvăluit că aceasta este aproape paralizată.

Potrivit presei canadiene, starea de sănătate a “Reginei legendei” Celine Dion s-a deteriorat și mai mult, iar în ultima vreme nu a mai putut să se ridice, să se miște sau să meargă. Dar, chiar și așa, puternica a mai scris pe Twitter un cântec vechi pentru a-și spune liniștea: “Nu renunța la convingerile tale, dragostea va veni doar la cei care cred în ea, iar acesta este adevărul”.

Potrivit uneia dintre rudele sale apropiate, durerile de picior ale lui Celine Dion au paralizat-o, era foarte slăbită și a pierdut foarte mult în greutate.

“Această decizie mi-a frânt inima”

Încă din 19 octombrie, Celine Dion a anunțat personal pe platformele de socializare că, din cauza problemelor de sănătate, concertul său programat să aibă loc la 5 noiembrie la recent finalizat Resorts World Theater din Las Vegas a fost anulat.

“Această decizie mi-a frânt inima”. Ea a scris: “Eu și echipa mea am lucrat zi și noapte pentru concertul nostru timp de 8 luni. Faptul că nu am putut fi pe scenă în noiembrie a făcut ca dezamăgirea mea să fie dincolo de cuvinte”.

Celine Dion a slăbit extrem de mult

Imediat după aceea, echipa lui Celine Dion a emis un comunicat, dezvăluind că cântăreața din Quebec “a suferit de crampe musculare severe și persistente care au împiedicat-o să cânte pe scenă. Echipa sa medicală continuă să o evalueze. și tratamentul, dar situația ei actuală nu îi permite să participe la repetițiile noului spectacol”.

Se pare că greutatea lui Celine Dion a scăzut brusc în ultimii ani, iar trupul ei subțire a făcut ca multe mass-media să o numească “schelet“. Cu toate acestea, boala sa din ce în ce mai gravă a determinat-o să anuleze toate spectacolele până în martie 2022. Dacă va putea să cânte din nou pe scenă este încă o întrebare.

 

citește și...