Speak și Ștefania vin la ”Chefi la cuțite” ca să-l impresioneze pe Chef Sorin Bontea

14.09.2020, 13:16
Speak și Ștefania vin la ”Chefi la cuțite” ca să-l impresioneze pe Chef Sorin Bontea
 Speak și Ștefania vin la ”Chefi la cuțite” ca să-l impresioneze pe Chef Sorin Bontea

După ce au trecut prin aventura vieții lor în ”Asia Express”, Speak și iubita lui, Ștefania, vin în seara asta la ”Chefi la cuțite” pentru a-l impresiona pe chef Sorin Bontea cu talentul lor în bucătărie.

Ștefania este cea care stabilește meniul și pașii exacți pentru realizarea lui, iar Speak va fi un suport de nădejde.

”Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?!”, e prima reacție a lui chef Sorin Bontea atunci când se deschid ușile.

Nu vor lipsi nici poveștile din aventura ”Asia Express”, nici încercările lui Speak de a-i convinge pe ceilalți doi chefi să încerce și ei să guste din celebrul stinky tofu.


Ediția de azi a emisiunii ”Chefi la cuțite” va aduce în fața chefilor un ultramaratonist, un pilot de raliuri, un pictor, un băiat pasionat de make-up și un bărbat care reușește să facă magie în farfurie chiar dacă are ambele brațe amputate.

L-au ales pe Chef Sorin Bontea să le gătească la nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a dezvăluit Speak în cadrul unui interviu pe care l-a acordat după ce s-a întors din ”Asia Express”.

citește și...