Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Cine sunt eu să-i interzic”

27.07.2021, 16:31
Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Cine sunt eu să-i interzic”
Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Cine sunt eu să-i interzic”

Cântărețul Speak trăiește o poveste de dragoste cu Ștefania, cei doi formând un cuplu foarte frumos. Artistul a dat dertalii despre relația lor în cadrul unui podcast. Speak a afirmat că relația lor se bazează pe prietenie și că nu au secrete unul față de celălalt. De asemenea, Speak a vorbit și despre lucrurile asupra cărora el și Ștefania nu reușesc să cadă de acord.

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

Artistul a invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, unde a dat detalii despre relația sa cu Ștefania.

Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Ne înțelegem din priviri”


„E ca un băiat. Suntem tovarăși. Noi, de fapt, suntem niște prieteni care fac și dragoste. Avem și latura asta de iubiți, dar în primul rând suntem prieteni. Nu avem secrete, ne zicem orice. Am avut un feeling de când ne-am combinat. Simțeam că e tovarășul meu de atâția ani, ne înțelegem din priviri. Mai mult eu o înțep pe ea (…). Toate pleacă de la muzică, pentru că nu ascultăm aceeași muzică. Eu o oblig să se uite la filmele care îmi plac mie și ea mă obligă, dar nu pot. Ea se uită la filme de tipul cu supereroi, cu adolescenți. Mi se pare o pierdere de timp. Dacă nu cădem de acord, ea se uită pe tabletă la al ei și eu la al meu”, a declarat Speak, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Speak a mărturisit că nu este gelos, pentru că Ștefania nu i-a dat motive. Artistul a dezvăluit și că iubitei lui îi place să iasă în oraș, la distracție, în timp ce lui nu prea îi place acest lucru. „Ea are mai multă energie, eu sunt sătul de lucruri, ea e dornică să iasă și eu deloc. Nici nu-i interzic. Până la urmă, cine sunt eu să-i interzic unui om să facă ceva. Nu sunt gelos pentru că nu mi-a dat motive”, a mai spus Speak.

citește și...