Soțul Roxanei Ionescu s-a reprofilat în pandemie! Cu ce a ajuns să se ocupe Tinu Vidaicu

03.12.2020, 12:30
Soțul Roxanei Ionescu s-a reprofilat în pandemie! Cu ce a ajuns să se ocupe Tinu Vidaicu
Soțul Roxanei Ionescu s-a reprofilat în pandemie! Cu ce a ajuns să se ocupe Tinu Vidaicu

Soțul Roxanei Ionescu, fosta ‘Mama Natură’, s-a reprofilat în perioada pandemiei de coronavirus. Tinu Vidaicu era înainte dj în club, însă acum și-a schimbat total ocupația.

Partenerul de viață al Roxanei Ionescu, fosta asistentă a lui Dan Negru de la „Ciao Darwin”, a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce a fost numit în această funcție de Romeo Dunca, noul președinte al instituției.

Soțul Roxanei Ionescu a trecut de la distracție, la administrație

Tinu Vidaicu este originar din Timișoara, iar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, bărbatul a anunțat că devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, pe pagina lui de Facebook.

El a participat, alături de primarul Reșiței, Ioan Popa, și Romeo Dunca, noul președinte al CJ Caraș-Severin, la semnarea protocolului dintre Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița.

‘La Mulți Ani, România! Astăzi am participat alături de Ioan Popa și Romeo Dunca la semnarea protocolului între Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița, în calitate de viitor administrator public al județului Caraș Severin’, a fost mesajul postat de Tinu Vidaicu pe contul său personal de Facebook.

În trecut, Tinu Vidaicu a fost DJ la diverse cluburi cunoscute din Timișoara. Apoi a devenit coproprietarul clubului Epic din Timișoara, alături de consilierul local Sebastian Răducanu. Mai mult de atât, soțul Roxanei Ionescu organiza și o serie de petreceri la Ponton Casa Baraj de la Văliug, în Caraș-Severin.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat civil la începutul anului

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil la finalul lunii februarie 2020, după mai bine de 5 ani de relație.

Vedeta a trecut prin momente grele în 2019, după ce a pierdut o sarcină, însă își dorește să devină mamă cât mai curând. „Mama Natură” era însărcinată în luna a șasea atunci când a pierdut copilul. Cuplu a împărtășit cumplita veste atunci și cu fanii lor.

citește și...