Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la orice plan de vacanță vara asta. ”Vom rămâne aici și vom profita…”

26.06.2020, 12:54
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la orice plan de vacanță vara asta. ”Vom rămâne aici și vom profita...”
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au renunțat la orice plan de vacanță vara asta. ”Vom rămâne aici și vom profita”

Roxana Ionescu, pe care publicul o știe drept Mama-Natură, a decis ce va face alături de partenerul ei de viață în această vară.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a acestui an. Au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Roxana Ionescu a vorbit despe planurile pe care le au în această vară ea și partenerul ei de viață.

Vedeta a anunțat că se vor muta în casă nouă. Este vorba despre o locuință mai spațioasă, cu sufragerie mare și garaj pentru mașini.

“Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici şi vom profita cât de mult putem de noua noastră locuinţă”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit okmagazine.ro.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu anul trecut. Vedeta urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme.A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist.

“Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu atunci.

Ce spune Roxana Ionescu despre copil

Cât despre o a doua sarcină, Mama Natură explica, într-un interviu, că încă nu este pregătită să aducă pe lume un bebeluș, după ce a pierdut sarcina la 6 luni. 

”Este un subiect sensibil. Ne dorim foarte mult și nu vreau să vorbesc despre treaba asta”,declara ea.

citește și...