Soțul Mihaelei Cernea are dosar penal după ce a condus beat. Acuzat că și-a lovit partenera de viață

31.01.2022, 12:16
Soțul Mihaelei Cernea are dosar penal după ce a condus beat. Acuzat că și-a lovit partenera de viață
Soțul Mihaelei Cernea are dosar penal după ce a condus beat. Acuzat că și-a lovit partenera de viață

Cântăreața Mihaela Cernea, în vârstă de 44 de ani,  trece prin momente dificile. Partenerul de viață al acesteia, Costin Craioveanu, s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului. De asemenea, Costin Craioveanu are ordin de restricție după ce a fost acuzat că ar fi agresat-o pe soția sa.

Mihaela Cernea este cunoscută publicului larg ca solista trupei Class, alături de care s-a bucurat de mare succes. În plan personal, Mihaela Cernea este căsătorită cu Costin Craioveanu. Artista este mama a doi copii, Leia și Leon.

Pictorul Costin Craioveanu, partenerul de viață al Mihaelei Cernea, s-a urcat beat la volanul bolidului şi a lovit două maşini pe o stradă din Cotroceni, sâmbătă, 30 ianuarie 2022. Bărbatul a intrat în vizorul poliţiei, după ce soţia sa, Mihaela Cernea, a cerut ordin de restricţie împotriva lui pentru că o agresa fizic.

Soțul Mihaelei Cernea are dosar penal după ce a condus beat. ce s-a întâmplat

Sâmbătă, 30 ianuarie 2022, în jurul orei 10:00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 46 de ani a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate. Surse juridice au precizat, pentru Gândul, că este vorba despre Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, fosta solistă a formației Class. Accidentul rutier a avut loc pe strada unde locuiește cântăreața. „Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au spus oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru sursa mai sus-menționată.

Pe numele lui Costin Craioveanu există un ordin de restricție după ce a lovit-o pe soția sa, relatează Antena 3. Acesta a fost emis în data de 20 ianuarie. Costin Craioveanu nu are voie să apropie la mai mult de 200 de metri de soția lui și timp de 3 luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

citește și...