Soțul lui Betty Salam a pățit-o grav. ”O persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”

10.12.2020, 14:14
Soțul lui Betty Salam a pățit-o grav. ”O persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”
Soțul lui Betty Salam a pățit-o grav. ”O persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”

Betty Stoian, fiica cunoscutului Florin Salam, a dezvăluit ce a pățit partenerul ei de viață, Cătălin.

Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că partenerul ei de viață a pățit-o grav pe rețelele de socializare. Cătălin Vișănescu a rămas fără cont de Instagram, după ce a accesat un link dintr-un mail. Acesta primit un mesaj de la o persoană necunoscută, care-l șantajează cu bani pentru a-i înapoia contul.

„Dacă primiți un mail de la Instagram, să nu accesați link-ul de mai jos! Riscați să rămâneți fără contul vostru de Instagram. Ca de exemplu, soțul meu nu a știut și i-au închis contul. Dar mai grav este că a primit un mesaj pe WhatsApp în care o persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”, a explicat Betty Salam, potrivit spynews.ro.

Betty Salam: ”Nu știu dacă Poliția va face mare lucru”

„Sunt fel și fel de oameni ciudați în această lume, iar noi trebuie să avem grijă! Problema nu este neapărat că și-a pierdut contul de Instagram, ci faptul că o persoană necunoscută îl „obligă” să plătească. Nu știu dacă Poliția va face mare lucru, dar trebuie să facem ceva în legătură cu asta”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

Lui Cătălin Vășănescu i s-a cerut suma de 200 de euro pentru a-și recupera contul de Instagram.

„Apoi a primit un mesaj și a spus acolo… Nu știu cine e. Nu sunt din România, sunt ori turci, ori ruși. I-a trimis banii, cei 200 de euro, și-a recuperat contul, s-a bucurat o oră și ceva de el, apoi i l-au luat înapoi”, a explicat Betty Salam la Antena Stars, confom sursei menționate anterior.

„Problema nu e neapărat că și-a pierdut Instagramul, ci că sunt mulți oameni în situația asta. Cătălin a trimis 100 de euro să se asigure că e pe bune. Apoi respectivul i-a trimis un mesaj ca să-i trimită parola. Al meu i-a mai trimis 100 de euro și după care i l-au luat din nou. Nu am trimis banii de pe contul lui bancar personal. Faza e că l-au anulat nou. Nu a trimis de pe contul lui bancar personal. I-a trimis contul lui Cătălin și are un nume ciudat. Ei așa fac. Îți iau contul și-l vând mai departe pentru alte chestii”, a încheiat ea.

citește și...