Soția lui Mihai Petre, la plajă. ”Ai scăpat poza asta fără să vrei?”

10.07.2020, 11:19
Soția lui Mihai Petre, la plajă. ”Ai scăpat poza asta fără să vrei?”
Soția lui Mihai Petre, la plajă. ”Ai scăpat poza asta fără să vrei?”

Elwira, partenera de viață a dansatorului și coregrafului Mihai Petre, și-a etalat formele la malul mării. Reacțiile internauților au apărut imediat.

Binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

Mihai Petre se relaxează zilele acestea la mare, alături de soția sa și de cele două fetițe ale lor. Pe contul ei de socializare, Elwira petre a postat o fotografie în care apare în costum de baie la malul mării.

Aceasta și-a etalat formele într-un costum de baie întreg, închis la culoare, cu decolteu în V și volane în partea de sus.

Internauții au reacționat imediat după ce au văzut-o pe soția lui Mihai Petre în această ipostază.

”Superb costumul de baie”, Iartă-mă, dar ai scăpat poza asta fără să vrei? Costumul nu stă bine deloc în partea de jos”, i-au transmis aceștia.

Dezvăluirea intimă făcută de Mihai Petre

În februarie 2018, într-un interviu oferit revistei A List, dansatorul a vorbit despre cel mai ciudat loc în care el și Elwira au făcut dragoste.

„Pot să vă spun doar atât. Erau foarte mulți țânțari, dar fără alte detalii. Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit”, spunea coregraful, citat de revista Avantaje.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Mihai petre explica și cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans.

Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă.

Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, dezvăluia el.

 

citește și...