Soția lui Jorge, apariție spectaculoasă la plajă. Ce costum de baie îndrăzneț a purtat

10.07.2020, 11:31
Soția lui Jorge, apariție spectaculoasă la plajă. Ce costum de baie îndrăzneț a purtat

Soția cântărețului Jorge a făcut senzație pe plajă cu un costum de baie decupat în  zona bustului. Blonda arată spectaculos.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Artistul și familia sa se află în vacanță la malul mării.

Actuala sa soție a avut o apariție spectaculoasă la plajă. Ramona a purtat un costum de baie îndrăzneț, de culoare neagră, din două piese, cu decupaje sub sâni, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

La 47 de ani, Ramona Prodea arată foarte bine și atrage toate privirile atunci când se dezbracă la plajă.

Ce spune Jorge despre actuala sa soție

”Ramona a fost luminița de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine. Eu am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, declara Jorge într-un interviu.

Cum s-au cunoscut Jorge și Ramona

Despre întâlnirea cu actuala sa soție, Ramona, Jorge afirmă că atunci când s-au cunoscut, ambii au fost reticenți.

”Eu eram pe scenă „Romeo”, ea era în public. Venea la fiecare spectacol cu Ilinca (n.r. fiica ei), și o colegă de scenă mi-a făcut cunoștință cu ea pentru a dezvolta un business. De la o întâlnire la alta, mă fascina și mai mult modul ei de a gândi și felul în care se raporta la mine și la cariera mea artistică. Eram amândoi reticenți și niciunul dintre noi nu cre- dea că vom ajunge aici. Eram ferm convinși că e doar așa, o aventură. Se pare că a început aventura vieții”, a povestit Jorge.

citește și...