Soția lui Dani Oțil are probleme cu sarcina! Au fost nevoiți să se întoarcă de urgență din vacanță

13.08.2021, 19:13
Soția lui Dani Oțil are probleme cu sarcina! Au fost nevoiți să se întoarcă de urgență din vacanță
Soția lui Dani Oțil are probleme cu sarcina! Au fost nevoiți să se întoarcă de urgență din vacanță

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți pentru prima dată în doar câteva săptămâni. Până atunci, cei doi au plănuit să meargă câteva zile la munte, însă au fost nevoiți să se întoarcă de urgență în Capitală. 

Pentru că mai este puțin până ce Gabriela va naște, ea și partenerul ei au decis să profite de timpul rămas și au plecat într-o scurtă vacanță la munte.

Soția lui Dani Oțil are probleme cu sarcina!

Din nefericire, cei doi au fost nevoiți să revină în București din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat Gabriela Prisăcariu cu sarcina.

Pe Instagram, Gabriela Prisăcariu a povestit că a plecat totuși la munte, deși știa că drumurile lungi nu-i fac deloc bine. Se pare că micuțul lor a devenit agitat în burtică de cum au ajuns la munte.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă’, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Au fost nevoiți să se întoarcă de urgență din vacanță

În prima zi cât au reușit să stea la munte, micuțul s-a mișcat cu putere toată noaptea, motiv pentru care soția lui Dani Oțil nu s-a putut odihni.

‘Am ajuns acolo, locul absolut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4:00 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora 04:00, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm’, a mai adăugat ea.

citește și...