Sorin Bontea este un tată mândru. Juratul ”Chefi la cuțite” a anunțat o victorie importantă a fiului său

13.11.2021, 11:42
Sorin Bontea este un tată mândru. Juratul ”Chefi la cuțite” a anunțat o victorie importantă a fiului său

Sorin Bontea se poate numi un tată mândru. Chef Bontea are motive să celebreze. Vedeta a anunţat o victorie importantă a fiului său.

Iulian Bontea, fiul fostului jurat al emisiunii difuzate de Antena 1 ”Chefi la Cuțite”, a devenit campion național la raliuri. Tânărul, în vârstă 24 de ani, este pasionat de acest sport de mult timp, iar acum a ajuns campion national, după ce a câstigat diverse concursuri la care participă.

Juratul ”Chefi la Cuțite”a dorit să împărtășească cu proprii fani bucuria și mândria pe care o simte, postând câteva fotografii cu tânărul campion pe podium.

Fiul lui Sorin Bontea este campion național la raliuri

”Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!”, a scris chef în descrierea imaginilor.

Iulian Bontea, fiul lui Sorin Bontea, a practicat diverse sporturi, precum karting și box. Recennt, Iulian a fost desemnat campion la clasa A1, în Campionatul Român de Anduranță.
Chef Bontea este un părinte care își susține copiii să își urmăreacă visurile.

Sorin Bontea își susține copiii

„De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism‘, a spus Sorin Bontea.
Sorin Bontea are o fiică, Miruna, de 19 ani, care moștenește pasiunea pentru gătit de la tatăl ei.
„Miruna este specialistă în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef-ul.
citește și...