Sorin Bontea a revenit în România, după filmările pentru noul show culinar. Ce i-a cerut soția să facă

02.11.2021, 17:16
Sorin Bontea a revenit în România, după filmările pentru noul show culinar. Ce i-a cerut soția să facă
Sorin Bontea a revenit în România, după filmările pentru noul show culinar. Ce i-a cerut soția să facă. Foto: Instagram

Sorin

Sorin Bontea a revenit în România, după filmările pentru noul show culinar. Foto: Instagram

Bontea a sosit recent în România, după ce a filmat în insulele grecești, alături de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Irina Fodor. Chef-ul de la Antena 1 a fost întâmpinat de soția lui, care nu l-a scutit de la treburile de familie.

Dat fiind faptul că iarna se apropie cu pași repezi, iar anotimpul este unul prielnic pentru a umple cămara cu tot felul de murături, soția lui l-a pus imediat la treabă. Cei doi au dat o fugă la piața de legume.

”Când te întorci acasă și te duce soția direct în piață”, a scris Sorin Bontea pe rețelele de socializare.

 

Sorin Bontea, în rolul de vânzător

Juratul emisiunii culinare „Chefi fără limite” a ținut să arate că se pricepe și la alegerea legumelor, nu doar în bucătărie. Așadar, masterul în gastronomie a mers pe partea cealaltă a tarabei, unde și-a intrat în rolul de vânzător.

”Nevastă e ok? Îți place gogoșarul? Șase lei kilogramul și vezi că-ți dau de ăia buni din spate. Îți place? Cumperi?”, i-a spus Sorin Bontea soției sale.

„Chefi fără limite” este un nou show culinar, filmat în Grecia, într-unele dintre cele mai frumoase insule, Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos și în Capitala Atena.

Imaginile cu Sorin Bontea au ajuns virale.

Ce spune Sorin Bontea despre echipa sa

Sorin Bontea se consideră căpitanul echipei.

„Cred că am în echipă de toate. Am gospodină, care are un gust bun, am cofetari care știu cofetărie, bucătari, forță, am și forță, am și concurent cu simțul frumosului, cu siguranță mă vor ajuta toți. Cred că am echipa shaorma cu de toate în echipă. Mai ales cu mine topping. Eu sunt căpitanul tuturor”, a declarat Sorin Bontea.

Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

citește și...