Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 ‘Chefi la Cuțite’

17.06.2021, 11:56
Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 'Chefi la Cuțite'
Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 'Chefi la Cuțite'

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 ‘Chefi la Cuțite’. Tânăra de 24 de ani este prima femeie din istoria competiției care câștigă farfuria de aur și premiul în valoare de 30.000 de euro.

După ce a fost desemnat marele câștigător, Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj emoționant concurentei din echipa sa. Juratul a mărturisit că este tare mândru că Narcisa Birjaru a reușit să câștige marea finală ‘Chefi la Cuțite’.

Narcisa Birjaru, prima femeie care câștigă ‘Chefi la Cuțite’

„Sezonul 9 mi-a depășit toate așteptările. Pentru prima dată în istoria @chefilacutite o femeie a reușit să obțină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige.

Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta. Sunt mândru de tine și mândru de echipa care ți-a dat putere să câștigi trofeul!

Vă mulțumesc tuturor! Felicitări si celorlalți finaliști! Cătălin, ești un bucătar desăvârșit. Ai ridicat nivelul în bucătăria noastră! Elena, ți-am spus-o și o repet. Determinarea ta poate să mute munții! Vă felicit și mă bucur că v-am cunoscut! Și ca un ultim cuvânt…nu subestimați pe nimeni. Ne vedem în #sezonul10… unde o să am statuie!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Cine este Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a fost dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului 9 ‘Chefi la Cuțite’. Căsătorită de la 15 ani, Narcisa a ținut cont de tradițiile etniei ei, însă niciodată nu a renunțat la lupta pentru visul ei.

”Nu cred că este adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet!”, a dezvăluit tânăra.

citește și...