Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scena ”Te cunosc de undeva!”. Juraţii şi prezentatorii, în lacrimi după momentul lor

22.10.2022, 13:09
Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scena ”Te cunosc de undeva!”. Juraţii şi prezentatorii, în lacrimi după momentul lor
Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scena ”Te cunosc de undeva!”

Cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 este una cu o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU. Celor două, ruleta le-a adus o piesă de suflet a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe de pop rock din România – Laura Stoica, „Un actor grăbit!”, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente.

„Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a dezvăluit Emma la repetiţii. „Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a dezvăluit Sore, la repetiţii. Culmea coincidenţelor, ziua de repetiţii a coincis chiar cu ziua de naştere a regretatei artiste.

Momentul fetelor pe scena Te cunosc de undeva! a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Juraţii au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit Ozana, printre lacrimi, completând: „Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie!”. Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

”Te cunosc de undeva”, la sezonul 18

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

citește și...