Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei, după opt ani de relație. ”De ceva timp nu mai formăm un cuplu”

01.06.2022, 12:58
Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei, după opt ani de relație. ”De ceva timp nu mai formăm un cuplu”
Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei, după opt ani de relație. ”De ceva timp nu mai formăm un cuplu”

Sorina Mihalache, cunoscută publicului larg drept Sore, a anunțat, în mediul online că a decis să se separe de Mircea, tatăl fetiței ei și cel cu care a format un cuplu timp de opt ani. ”De ceva timp nu mai formăm un cuplu”, a transmis vedeta, în vârstă de 32 de ani, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Sore este mama unei fetițe, Erin. Artista a format un cuplu timp de opt ani cu Mircea Julean, însă întodeauna a fost discretă în ceea ce privește relația lor.  Sore și partenerul ei de viață nu au fost căsătoriți căsătoriți.

Pe contul său de pe o rețeaa de socializare, Sore a anunțat că povestea de dragoste dintre ea și Mircea s-a încheiat.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei, după opt ani de relație. ”Nu mai fiormăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie”

Sore a dezvăluit că, de fapt, ea și Mircea Julean nu mai formau de ceva vreme un cuplu.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r. fiica lor). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a transmis Sore în mediul online.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței ei

Sore a explicat de ce nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței ei  într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem”, a declarat Sore.

”Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a adăugat artista.

citește și...