De ce nu vrea Sore să se căsătorească! Artista a dezvăluit motivul

16.07.2019, 13:17
De ce nu vrea Sore să se căsătorească! Artista a dezvăluit motivul
Sore are o fetiță de trei ani, Erin

Deși are o fetiță de trei ani și o relație frumoasă cu tatăl celei mici, Sore a mărturisit recent că nu își dorește să se căsătorească.

Într-un interviu TV recent, Sore a dezvăluit motivul pentru care nu se vede mireasă și de ce nu va face acest pas. 

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma”, a povestit artista. 

„Prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

Cu toate că mai are momente când este geloasă pe partenerul său, Sore se bazează pe intuiție: „O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”.  

Nu își dorește încă un copil deocamdată

Cu toate că adoră postura de mamă și are parte de tot sprijinul iubitului său, Mircea, Sore a dezvăluit, anul trecut, că încă nu ia în calcul să devină din nou mamă.

„Momentan, nu se pune problema. Trecem printr-o perioadă în care amândoi (ea și iubitul ei, Mircea Julean – n.r.) punem accent pe dezvoltarea profesională, ne bucurăm tare mult că suntem o familie, că suntem trei, iar Erin este deja mare. Are doi ani acum. Pentru moment, e bine așa”, a spus Sore pentru Libertatea.

 

citește și...