„Sora” Sorinei suferă foarte mult de dorul fetiței! Asistenții maternali au făcut un apel public

01.09.2019, 12:30
„Sora” Sorinei suferă foarte mult de dorul fetiței! Asistenții maternali au făcut un apel public
Andreea îi duce dorul Sorinei

Andreea, fetița adoptată de asistenții maternali din Baia de Aramă, suferă de dorul Sorinei, pe care o consideră sora ei și cu care nu a mai vorbit de la plecarea fetei în SUA. 

Încă de când Sorina a fost luată cu „mascații” din casa asistenților maternali, nu a mai putut lua legătura cu Familia Șărămăt. Cea mai afectată de plecarea fetiței este Andreea, „surioara” alături de care a crescut vreme de câțiva ani. 

Asistenții maternali au făcut un apel public

Asistenții maternali au făcut un apel public, pe o rețea socială, pentru ca Sorina să fie lăsată de familia adoptivă să reia legătura cu Andreea. 

„Haideți să postăm această poză peste tot pe unde putem. Puteți adăuga și o descriere (diplomata). La urma urmei, adulții manageriaza mai ușor o situație asa tragica, însă copiii… Copiii suferă cel mai mult. Așa că, până la orice alte întâmplări, să încercăm să facem legătura măcar între Sorina și Andreea, suflețele nevinovate și suferinde, care se iubesc nespus…”, au scris aceștia. 

Familia Sărămăt încă speră că Sorina va reveni la Baia de Aramă, iar avocații lor încearcă să obțină în instanță anularea adopției, pe care o consideră ilegală. 

 

citește și...