Ipoteză uluitoare! O femeie susține că Sorina a dispărut din SUA! 

31.08.2019, 10:26
Ipoteză uluitoare! O femeie susține că Sorina a dispărut din SUA! 
Sorina a fost adoptată de o familie de români care stă în SUA

A trecut o lună de când Sorina, fetița luată cu mascații din Baia de Aramă, trăiește alături de noua familie adoptivă în SUA. Dacă până acum imagini cu fetița au apărut des, o femeie susține că micuța e de negăsit. 

Speculațiile au luat amploare după ce, recent, pe o rețea socială a apărut o postare a unei românce emigrate în SUA, care lucrează aproape de casa Familiei Săcărin, noul cămin al Sorinei

Femeia spune că Sorina nu mai stă la Familia Săcărin

Femeia, pe nume Teodorescu Tudorița, a povestit că, de cel puțin două săptămâni, nu a mai văzut-o pe Sorina alături de părinții și de frații săi adoptivi. 

„Lucrez la un shop de flori și cadouri pe unde trece constant familia Săcărin spre piscina Fabio și de cel puțin două săptămâni de când fac shift lung, fiind perioada concediilor pentru colega mea, îi văd atât pe Ramona cât și pe Gabriel mergând la pool doar cu Ava și Adam. Îi știu din cartier și de la o nuntă de acum câțiva ani din Long Island pentru care au făcut aici aranjamentele, deci nu îi confund. Atât am putut să surprind când trecea înapoi dinspre priscină”, a scris femeia pe Facebook. 

Internauții au reacționat imediat și au vrut să afle mai multe detalii, însă femeia care a făcut afirmațiile uluitoare nu mai poate fi găsită, din ce spun alți utilizatori de Facebook. 

 

citește și...