Sora Ronei Hartner, în linia întâi în lupta cu coronavirusul. ”Eroul meu”

09.04.2020, 10:24
Sora Ronei Hartner, în linia întâi în lupta cu coronavirusul. ”Eroul meu”
Sora Ronei Hartner, în linia întâi în lupta cu coronavirusul. ”Eroul meu”

Sora celebrei actrițe Rona Hartner luptă cu virusul în linia întâi. Rinda Hartner lucrează la o clinică din Canada.

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 47 de ani, a postat pe reţelele sociale o fotografie cu sora ei, Rinda, care îşi riscă viaţa în lupta cu pandemia de coronavirus, într-o clinică din Canada.

„Sora mea, eroul meu! Rinda Hartner! Sora mea în misiune pentru a salva vieţi! Curaj, Domnul fie cu tine, eşti în linia întâi!”, este mesajul transmis de Rona Hartner.

Vedeta a dat detalii despre sora sa, Rinda, care este cu doi ani mai mare ca ea, într-un interviu pentru click.ro.

”Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie zilele acestea! Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate! La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999.

Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal! Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele. E realmente în contact cu microbul! Dar ea e pasionată! A creat societatea tiroidienilor, în Canada! Face o mulţime de lucruri acolo. Este om de bază la Spitalul Verdun din Montreal”, a spus Rona Hartner.

citește și...