Sora coregrafului Bogdan Boantă, la ”Chefi la cuțite”. A fost emoționată până la lacrimi

10.10.2020, 11:47
Sora coregrafului Bogdan Boantă, la ”Chefi la cuțite”. A fost emoționată până la lacrimi
Sora coregrafului Bogdan Boantă, la ”Chefi la cuțite”. A fost emoționată până la lacrimi

Sora dansatorului și coregrafului Bogdan Boantă a venit la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Aceasta a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre fratele său.

Pe Bogdan Boantă, toată lumea îl știe ca dansator, coregraf și fost concurent la emisiunea ”Asia Express”, unde a participat alături de buna sa prietenă, Cocuța. Acum, sora lui, Antonia, a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde a vrut să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul ei.

Antonia Boantă, sora coregrafului Bogdan Boantă, a fost extrem de emoționată atunci când a văzut verdictul chefilor: 3 cuțite. Actriță de meserie, Antonia a mărturisit că bucătăria este pentru ea mai mult decât un hobby, este pur și simplu plăcere, iar părerea celor trei chefi este foarte importantă.

Antonia a gătit o rețetă de ciorbă cu varză murată și afumătură. Sora lui Bogdan Boantă a mărturisit că gătește încă din copilărie.

„Pentru mine chef Scărlătescu e ce trebuie, cum să zic. E frumos, e singur! Ce să mai, la el în echipă trebuie să fii, că altă șansă n-ai. Eu am venit aici să mă distrez, să cunosc chefii, am venit să arăt ce pot să fac, poate o să le placă, poate nu. Dar eu gătesc trăsnet, maică, îți vine să-ți bați copiii”, a spus Antonia, potrivit a1.ro.

Antonia, emoționată până la lacrimi când a vorbit de fratele său

„Gătesc mai bine decât mama. Eu și Bogdan ne iubim atât de mult încât noi nici nu ne spunem că ne iubim, e foarte ciudat. Mă uit la el și știe. Pentru mine Bogdan e tot, fiind sora mai mică eu mereu am fost pentru el o responsabilitate. El niciodată nu se gândește la el, el mereu are grijă să am eu tot. La câte a făcut pentru mine, nici dacă m-aș naște în două vieți nu aș putea să îl răsplătesc”, a mărturisit Antonia Boantă, emoționată până la lacrimi.

citește și...