Sora Andreei Tonciu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”O fac din ce în ce mai frumoasă”

23.05.2021, 16:22
Sora Andreei Tonciu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”O fac din ce în ce mai frumoasă”
Sora Andreei Tonciu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”O fac din ce în ce mai frumoasă”

Andreea Tonciu a dezvăluit că sora sa a mers în Turcia, unde și-a făcut o nouă intervenție estetică.

De curând, Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu, a trecut printr-o nouă intervenție estetică, care a fost realizată la o clinică din Turcia. Dezvăluirea a fost făcută de Andreea Tonciu în cadrul unui reportaj realizat la florăria familiei sale, de care bruneta s-a ocupat în lipsa mamei sale, care a fost plecată în Turcia cu Lorena.

„Meseria asta o am de când eram mică, mai ales săptămâna asta trebuie să stau de urgență la vânzare, pentru că mama e plecată cu sora mea în Turcia. S-a operat sora mea. O fac din ce-n ce mai frumoasă. Am pregătit magazinul să fac și eu vânzare. Mama are ei clienteala ei formată, eu vin din an în Paște. Când eram mică stăteam foarte mult aici. Acum că o am pe Rebecca și am alte activități, fac altceva. Rebecca e la grădiniță. Dacă nu era grădinița, nu știu ce mă făceam, rămâneam la domiciliu „arestată”. Sora mea a ieșit din operație acum. Nu pot să zic ce și-a făcut, pentru că este o surpriză. Poate o să o conving să vin cu ea în platou la Xtra Night Show”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Andreea Tonciu, încurajată de soț să facă operații estetice

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a declarat la postul de televiziune Antena Stars că și-a făcut recent o nouă intervenție la nivelul feței, după ce și-a operat nasul. Este vorba despre un conturing facial cu acid hialuronic. „Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de imbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta îsi spune cuvântul. (…) Mi-am facut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu”, a spus bruneta.

Ea a spus că partenerul ei de viață o încurajează să își facă operații estetice. „Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu. Mă încurajează soțul meu… Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă”, a afirmat Andreea Tonciu.

 

citește și...