Soluția găsită de Horia Brenciu pentru ca partenera de viață să se poată odihni. ”Nu trebuie să investești nimic”

27.04.2020, 13:03
Soluția găsită de Horia Brenciu pentru ca partenera de viață să se poată odihni. ”Nu trebuie să investești nimic”
Soluția găsită de Hoia Brenciu pentru ca partenera de viață să se poată odihni. ”Nu trebuie să investești nimic”

Horia Brenciu a găsit o soluție inedită pentru a-și ține copiii ocupați astfel încât partenera lui de viață să aibă timp să se odihnească.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente.

În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Aflat în autoizolare la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus, Horia Brenciu a găsit o metodă inedită pentru a ține copiii ocupați, astfel încât partenera de viață să aibă parte de câteva momente de relaxare.

”Vrei s-o surprinzi plăcut pe iubita ta soție în carantină? ? Nimic mai simplu! Ia o cutie pentru depozitare, golește-o, umple-o cu apă caldă și cu rățuște de plastic și invită-ți copiii în “piscină”! Scopul? O oră de relaxare în care jumătatea ta va putea citi, odihni sau uita la serialul ei preferat! ? PS – Să nu fii surprins! Cutia pentru depozitare e deja în casa ta! O găsești în pod sau în debara! Nu trebuie să investești nimic!”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

citește și...