Horia Brenciu, despre regimul alimentar pe care îl urmează: „Am ținut cinci, șase diete”

28.10.2019, 19:13
Horia Brenciu, despre regimul alimentar pe care îl urmează: „Am ținut cinci, șase diete”
Horia Brenciu, despre regimul alimentar pe care îl urmează

Horia Brenciu a vorbit recent despre regimul său alimentar, despre dietele pe care le-a ținut de-a lungul timpului, dar și despre motivele pentru care nu reușeste să slăbească atât cât și-ar dori. 

Artistul a făcut dezvăluiri, zilele trecute, celor de la CSID. Brenciu a recunoscut că mai merge din când în când la fast-food și a mărturisit de ce îi este greu să scape de kilogramele în plus. 

Horia Brenciu a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează

„O dată pe an, de două ori pe an mănânc shaorma. Au fost momente în viața mea când și tăticul meu mi-a spus: „Te-ai cam îngrășat!”. Există momente în cei 26 de ani de viață publică când am căutat să reglementez toate aspectele astea. Am făcut 5-6 diete. Am alergat, niciodată constant, asta a fost marea mea greșeală. Tu poate alergi 15 minute și slăbești 5 kg, eu poate alerg o zi și slăbesc 5 grame”, a spus Horia. 

„Fiecare om e cu distracția lui. Lucrul la care sunt cel mai slab pregătit e masticația. Soția mea îmi spune, „Horia, dragostea vieții mele, să o iei pe Mia de la școală!”. Când intru în casă nu mai am timp de mâncat și deschid frigiderul, iau ceva în gură și graba asta se vizulizează în masticație. Aceasta e problema mea. Așa sunt, eu pe fugă mereu. Nimeni nu e perfect, nici măcar eu”, a mai precizat Brenciu.

citește și...