Solista de muzică populară Olguța Berbec, însărcinată pentru a doua oară. Cine va fi nașa copilului

19.09.2020, 17:39
Solista de muzică populară Olguța Berbec, însărcinată pentru a doua oară. Cine va fi nașa copilului
Solista de muzică populară Olguța Berbec, însărcinată pentru a doua oară. Cine va fi nașa copilului

Bucurie mare pentru solista de muzică populară Olguța Berbec! Solista este însărcinată pentru a doua oară, iar la începutul anului viitor va deveni mămică din nou. Nașa copilului va fi prietena ei bună, Vlăduța Lupău. Cele două artiste se cunosc de mulți ani și sunt chiar colege de breaslă.

Olguța Berbec este gravidă a doua oară

Olguța Berbec va aduce pe lume al doilea copil. Interpreta este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac și au împreună o fetiță în vârstă de 4 anișori, pe nume Cezara Elena. Cei doi s-au căsătorit în 2016, la începutul lunii noiembrie, iar nași de cununie le-au fost Mihai Morar și soția acestuia.

Zilele trecute, Olguța Berbec, în vârstă de 36 de ani, le-a dezvăluit fanilor virtuali că ea și soțul său vor deveni din nou părinți. Vedeta este însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume tot o fetiță.

“A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, a declarat cântăreața de muzică populară la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta) pe

Vlăduța Lupău și-a amânat petrecerea de nuntă

Vlăduța Lupău le-a explicat fanilor virtuali de ce a anulat petrecerea de nuntă cu fotbalistul Adrian Rus. Frumoasa cântăreață de muzică populară și Adi Rus formează un cuplu de mai mulți ani.

Cei doi aveau planificat evenimentul la finalul lunii aprilie, însă au fost nevoiți să anuleze totul din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Vlăduța Lupău a mărturisit că petrecerea de nuntă trebuia să aibă loc pe 30 aprilie anul acesta. Solista și partenerul ei, Adrian Rus, au făcut cununia civilă și cea religioasă în luna noiembrie 2019. Ambele evenimente s-au desfășurat într-o pădure.

citește și...