Șocant: ce a ajuns să facă Sorina în America, la familia adoptivă! A fost filmată în timp ce fuma și…

15.12.2019, 11:18
Șocant: ce a ajuns să facă Sorina în America, la familia adoptivă! A fost filmată în timp ce fuma și...
Șocant: ce a ajuns să facă Sorina în America, la familia adoptivă!

Sorina Săcărin a ajuns în America la finalul lunii iulie, după ce a fost adoptată de o familie româno-americană. Gabriel și Ramona Săcărin au înfiat-o pe fetița de etnie romă cu mare scandal.

Șocant: ce a ajuns să facă Sorina în America, la familia adoptivă!

Acum, la mai bine de șase luni, au apărut filmări șocante cu Sorina din America. Sora vitregă a filmat-o pe Sorina în ipostaze indecente.

Familia Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina până la vârsta de 7 ani, a fost oripilată de aceste filmări. De asemenea, aceștia speră să revină în România.

În plus, Tribunalul București a decis redeschiderea dosarului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei.

Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, a publicat acum câteva luni o filmare șocantă cu Ava, celalaltă fată a familiei Săcărin. Aceasta înjura de mam focului.

Recent, în spațiul public a mai apărut o înregistrare scandaloasă, de această dată realizată chiar cu Sorina.

Sorina dansează lasciv și face scene obscene în fața camerei, alături de sora ei vitregă.

”Suntem scandalizați și șocați, în egală măsură! Nu se poate așa ceva, nu vorbesc de vârsta fetelor, cât de Sorina, care e o fată cuminte, la locul ei! Este inadmisibil să crești așa copilul, e scandalos până la cer! Poate așa se convinge toată lumea unde îi e mai bine Sorinei, cu noi, familia ei, sau printre străini! Sperăm din tot sufletul ca justiția română să-și urmeze cursul și adopția să fie anulată, pentru ca Sorina să revină la casa ei, în casa noastră!”, a declarat Vasile Șărămăt.

Sursa: Wowbiz

citește și...