Noul caz Sorina se complică pe zi ce trece! Ce a pățit fetița

26.11.2019, 16:19
Noul caz Sorina se complică pe zi ce trece! Ce a pățit fetița
Noul caz Sorina se complică pe zi ce trece

Noul caz Sorina se complică pe zi ce trece. Fetița de șapte ani trece printr-o situație delicată, iar asistenții maternali sunt extrem de îngrijorați. 

Familia asistenților maternali din Caraș-Severin susține că angajații de la DGASPC i-au păcălit și au luat fetița din spital. Totul s-a întâmplat atunci când copila se afla în cabinetul medical, fără cei care o îngrijesc. 

Noul caz Sorina se complică pe zi ce trece

„Am venit cu o fetiță pe care o aveam în plasament și au rapit-o. Mi-au răpit fetița de o oră și ceva. A fost răpită din salon. Doctora curantă mi-a luat-o să o duca la psiholog și fetița plângea că nu voia, că ea trăiește spaima că o va lua familia adoptivă. Au venit aici patru persoane și mi-au scos-o și au dat-o în gura lupului. S-au întors în două minute și a spus ca au luat fetița și au plecat cu ea. Protecția Copilului din Caraș. Nu stiu cine sunt. Lumea a văzut cum fetița se zbate și nu voia să plece și spunea vreau la mami”, a declarat femeia, scrie Antena 3.

Familia Miloș din Bocșa, Caraș-Severin, a crescut-o pe micuță încă de când aceasta avea doar un an. La șase ani după ce copila a locuit acolo, autoritățile au decis, în vară, să o ia cu „mascații”, deoarece o familie din Timișoara a adoptat-o. Soții Miloș susțin că au depus, la rândul lor, actele pentru a o adopta pe fetița pe care au crescut-o vreme de șase ani, însă li s-a comunicat că ar fi prea târziu.

citește și...