Soacra Elenei Udrea nu și-a văzut niciodată nepoțica. Care este motivul

09.08.2021, 13:21
Soacra Elenei Udrea nu și-a văzut niciodată nepoțica. Care este motivul
Soacra Elenei Udrea nu și-a văzut niciodată nepoțica. Care este motivul

La finalul lui 2018, Elena Udrea a născut o fetiță perfect sănătoasă, în Costa Rica! Fostul ministru al turismului și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au devenit părinți pentru prima dată. De atunci, cei doi și-au focusat toată atenția asupra micuței Eva Maria. 

În vreme ce Elena Udrea o are alături pe mama sa care o ajută cu fetița, Adrian Alexandrov duce dorul celor dragi. Mama afaceristului, Anișoara, lucrează de mai bine de zece ani în Italia, iar fratele lui, Marinel, este căpitan fluvial la o companie din Europa.

Soacra Elenei Udrea nu și-a văzut niciodată nepoțica

În septembrie 2019, atunci când Elena Udrea și Adrian Alexandrov au botezat-o pe micuță, soacra blondinei nu a fost prezentă. Până în prezent, mama lui Alexandrov nu și-a cunoscut încă nepoțica, dar se pregătește să vină în țară.

”Mama nu și-a văzut încă nepoțica și vă dați seama că abia așteaptă să o strângă în brațe! Nu am putut să ne vedem până acum din motive obiective, fie pandemia, care a lovit puternic Italia, fie nu puteam să mergem la drum lung cu fetița, că era prea mică. De văzut s-au văzut pe internet, am tot vorbit la telefon, dar nu e același lucru. Mama lucrează în Italia de 13 ani și va veni în vacanță în curând, undeva în august-septembrie”, a declarat Adrian Alexandrov, pentru Fanatik.

Elena Udrea a avut coronavirus

La începutul anului, Elena Udrea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, printr-o decizie nedefinitivă, însă se pare că nu o afectează prea mult acest lucru.

‘În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo.

Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta.  Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc’, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

citește și...