Cum a petrecut Elena Udrea de Paște. Imagini superbe cu fiica ei de 2 ani și jumătate

04.05.2021, 17:07
Cum a petrecut Elena Udrea de Paște. Imagini superbe cu fiica ei de 2 ani și jumătate
Cum a petrecut Elena Udrea de Paște. Imagini superbe cu fiica ei de 2 ani și jumătate

Elena Udrea este o femeie împlinită de când a devenit mamă! Fostul ministru al turismului a născut la finalul lui 2018 o fetiță perfect sănătoasă și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ea.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, printr-o decizie nedefinitivă, însă se pare că nu o afectează prea mult acest lucru. De sărbătorile pascale, aceasta s-a distrat pe litoralul românesc alături de partenerul său, Adrian Alexandrov, și micuța lor, Eva.

Pe rețelele de socializare, iubitul Elenei Udrea a făcut publice câteva imagini adorabile cu cele mai importante femei din viața lui. Cei trei s-au plimbat pe malul mării ca o familie fericită. Mai mult de atât, micuța Eva a făcut furori. Eva e o frumusețe de fetiță, veselă și plină de energie.

Elena Udrea: ‘Am stat destul de izolată și destul de singură’

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au fost joi, 19 decembrie 2019, invitați într-o emisiune de televiziune. Aceasta a fost prima apariție a celor doi după ce fostul politician s-a întors în România.

‘În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo.

Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta.  Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc’, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

citește și...