Cum decurge relația Ginei Pistol cu Smiley în această perioadă. ‘Nu te poţi înţelege cu mine’

20.01.2021, 21:53
Cum decurge relația Ginei Pistol cu Smiley în această perioadă. 'Nu te poţi înţelege cu mine'
Cum decurge relația Ginei Pistol cu Smiley în această perioadă. 'Nu te poţi înţelege cu mine'

Gina Pistol a vorbit recent despre relația cu Smiley în această perioadă. Prezentatoarea de la Antena 1 urmează să devină mamă pentru prima dată. În aproximativ două luni, vedeta va aduce pe lume o fetiță. 

Pe pagina ei de Instagram, Gina Pistol le-a povestit fanilor virtuali cum se înțelege acum cu Smiley. Deși este gravidă în șapte luni, Gina este destul de activă.

Vedeta tv s-a apucat să renoveze casa în care locuiește cu solistul, dar și să pregătească camera bebelușei.

Gina Pistol s-a apucat să renoveze casa

‘Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu’, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Mai mult de atât, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum este relația ei cu Smiley în această perioadă. Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ a recunoscut că nimeni nu se poate înțelege cu ea deocamdată.

‘Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există’, a mai spus Gina Pistol.

citește și...