Ce îi gătește Gina Pistol lui Smiley. ”Cred că ar mânca asta în fiecare zi”

31.05.2020, 11:46
Ce îi gătește Gina Pistol lui Smiley. ”Cred că ar mânca asta în fiecare zi”
Ce îi gătește Gina Pistol lui Smiley. ”Cred că ar mânca asta în fiecare zi”

Gina Pistol a dezvăluit care este mâncarea pe care i-o prepară cel mai des iubitului ei, cântărețul Smiley.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia în urmă cu câteva luni, în timp ce se aflau în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, au decis să vorbească deschis despre relația lor.

Blonda a acordat un interviu pentru revista Unica, în care a oferit detalii despre viața alături de Smiley. Vedeta a dezvăluit care este mâncarea preferată a iubitului ei.

A gătit zilnic în perioada de izolare

„Am gătit zilnic! Un fel de mâncare pe care îl pregătesc foarte des pentru Andrei este puiul indian… cred că ar mânca în fiecare zi asta. Noi doi avem diete destul de diferite, eu de curând am reînceput antrenamentele cu Carmen, așa că a trebuit să gătesc lucruri diferite”, a povestit Gina Pistol.

Întrebată care este cea mai mare provocare în relația cu partenerul ei de viață, Gina Pistol a afirmat: ”Să-mi educ răbdarea”.

Smiley s-a lăsat pe mâna iubitei pentru a fi tuns

Pe durata izolării la domiciliu, Smiley s-a lăsat pe mâna iubitei sale pentru a fi tuns. Gina Pistol s-a descurcat de minune, artistul fiind cât se poate de mulțumit de rezultat. Smiley nu a renunțat la părul lung, ci doar a aranjat un pic podoaba capilară.

“Sunt foarte mulțumit de cum am fost tuns. Urmează să o tund eu pe Gina. Pregătiți-vă!”, își anunța Smiley fanii după ce a fost tuns de partenera lui.

Gina Pistol moderează două show-uri la TV

Gina Pistol are două proiecte mari de televiziune pe care le prezintă la postul de televiziune Antena 1. Vedeta este prezentatoarea show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, unde jurați sunt Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. De asemenea, Gina Pistol este prezentatoarea emisiunii ”Asia Express”, care a ajuns la cel de-al treilea sezon.

citește și...