Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor. Părinții lui Smiley i-au făcut aceeași surpriză

08.02.2022, 21:36
Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor. Părinții lui Smiley i-au făcut aceeași surpriză
Gina Pistol a născut! Smiley a făcut marele anunț

Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul pentru fiica lor, atunci când va face 18 ani. Totul s-a întâmplat  chiar înainte de a merge la maternitate. Părinții lui Smiley i-au făcut aceeași surpriză. ”Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, spune Smiley.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului 2020. Smiley a fost cel care a dat fericita vestea a venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Smiley a vorbit prima dată despre cadoul pe care dorește să îl ofere fetiței sale în ziua în care va împlini 18 ani, chiar dacă micuța nu a împlinit încă nici măcar primul anișor.  Recent, cântărețul a dezvăluit ce dar special are de gând să-i dea fiicei sale, în ziua în care va împlini 18 ani. Totul s-a întâmplat chiar cu câteva ore înainte ca blondina să meargă la spital și să o aducă pe lume. Artistul a dezvăluit că părinții lui i-au făcut aceeași bucurie la 18 ani.

Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Cei doi au mărturisit că fiica lor va primi un cadou emoționant, la împlinirea vârstei de 18 ani, mai exact este vorba despre o filmare în care cei doi au spus tot ce au simțit. Conform declarațiilor artistului, părinții lui i-au făcut aceeași surpriză.

Părinții lui Smiley i-au făcut aceeași surpriză

”Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani’, a povestit Smiley în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

citește și...