Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce le-a transmis fanilor

08.05.2021, 11:39
Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce le-a transmis fanilor
Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce le-a transmis fanilor

Smiley și-a făcut public numărul de telefon și le-a transmis fanilor săi că așteaptă mesaje de la ei.

Smiley și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Acesta și-a făcut public numărul de telefon, iar mesajele nu au întârziat să apară. ”0756727279, nu raspund la beep, dar raspund pe WhatsApp”, a postat el.  ”Suna ca la taxi. Nici n-as avea timp sa va raspund tuturor, dar va rog sa-mi lasati un mesaj pe WhatsApp si revin cand pot… dupa cum vedeti acum raspund pe Facebook, nu pot in doua locuri in acelasi timp”, a completat el.

”Cand am zis ca-mi public numarul de telefon in comentarii la clipul asta https://youtu.be/GXb1rmmWl-M multi au zis ca zic doar asa, ca sa fac vizite la clip… Acum vad multi care zic ca nu e numarul meu, ca profilul e fake sau ca e o țeapă. Adevarul e ca m-am tinut de cuvant: 1) Am pus numarul de o saptamana in comentarii pe Youtube, puteti verifica. 2) Este numarul meu, nu cel personal, cel pe care ma suna Gina, ci e unul cu care tin legatura cu oamenii mei de peste un an. Oamenii mei stiu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am facut numarul public, telefonul pe care pot sa fiu contact direct ? Acum ca am lamurit-o, poate intrati si voi pe Youtube si lasati un comentariu, cei care nu mi-ati lasat inca o ❤️”, a mai scris Smiley în mediul online.

Smiley despre relația cu Gina Pistol: ”A fost ce aveam eu nevoie”

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.  Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.

 „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...