Smiley s-a autoizolat din cauza coronavirusului. Artistul s-a întors din Los Angeles

15.03.2020, 17:01
Smiley s-a autoizolat din cauza coronavirusului. Artistul s-a întors din Los Angeles
Smiley s-a autoizolat din cauza coronavirusului. Artistul s-a întors din Los Angeles

Smiley s-a întors din Los Angeles și a decis să se autoizoleze, împreună cu colegii săi.

Întors sâmbătă seară, 13 martie, din Los Angeles, artistul a anunțat că merge direct în autoizolare, acasă, alături de doi dintre oamenii săi de bază: producătorii muzicali Șerban Cazan și Lucian Nagy.

“Bine vă regăsesc! Aseară am aterizat direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puțin o săptâmană, urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă, Șerban și Lucian”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.


Artistul a explicat și ce măsuri de precauție și-a luat imediat ce a ajuns acasă.

“Suntem bine. Nu ne-a întrebat nimeni nimic la aeroport. Am ajuns acasă, ne-am pus toate hainele la spălat, am dezinfectat toate valizele, ne-am spălat din cap până-n picioare, suntem în siguranță și deocamdată merge să ne autoizolăm la domiciliu și să vedem ce se întâmplă. Sperăm să fim bine, dar spre binele nostru și al celor cu care intrăm în contact, mai bine stăm liniștiți acasă și nu intrăm în contact cu nimeni. Stați cât mai mult în casă, stați cât mai izolați până lucruile vor intra în normal, aveți grijă de igiena proprie și aveți grijă de cei dragi”, a povestit Smiley, citat de click.ro.

Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 131 pe teritoriul României. Dintre aceștia, nouă oameni s-au vindecat. La nivel național, 2.652 de persoane sunt în carantină, iar alte 14.573 de persoane sunt izolate din cauza coronavirusului. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că va decreta starea de urgență luni. MAI a transmis un mesaj pe Facebook prin care îi roagă pe cetățeni să stea acasă. ”Vă rugăm insistent să nu ieșiți din casă decât dacă este absolut necesar. Dacă trebuie să o faceți, păstrați o distanță de cel ouțin doi metri față de alte persoane. protejați copiii! Evitați pe cât posibil locurile de joacă”.

citește și...