Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Poate sunt eu prea nebun după ea”

09.06.2021, 15:39
Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Poate sunt eu prea nebun după ea”
Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Poate sunt eu prea nebun după ea”

Smiley a făcut declarații înduioșătoare despre fiica sa și a Ginei Pistol.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.

Într-un interviu pentru click.ro, Smiley a făcut declarații despre fetița sa și a prezentatoarei de televiziune Gina Pistol.

Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Nu pierd nici o băiţă a Josephinei”

Smiley a mărturisit că se gândește să facă o piesă cu fetița sa și a Ginei Pistol. ”Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…”, a spus artistul. Acesta nu exclude nici să cânte alături de partenera sa de viață: ”Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică”.

”În fiecare dimineaţă când deshide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi…”, a adăugat el. ”Nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajut pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună”, a mai spus Smiley.

Smiley a dezvăluit că botezul fiicei sale va avea loc anul acesta. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

citește și...