Situațiile neplăcute cu care s-a confruntat Alexandra Ungureanu ca artist. ”Am luat țepe, gafe de sunet, să nu se mai audă”

19.07.2022, 15:05
Situațiile neplăcute cu care s-a confruntat Alexandra Ungureanu ca artist. ”Am luat țepe, gafe de sunet, să nu se mai audă”
Situațiile neplăcute cu care s-a confruntat Alexandra Ungureanu ca artist

Alexanda Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit prin ce situații neplăcute a trecut ca artist. Cântăreața a mărturisit că a trecut prin tot felul de experiențe nefericite. ”Am luat țepe, gafe de sunet, să nu se mai audă”, a dat detalii Alexanda Ungureanu despre experiențele trăite de când a intrat în lumea artistică.

Alexandra Ungureanu este o prezență cunoscută în industria muzicală din România.

De-a lungul carierei sale, Alexandra Ungureanu a avut parte și de experiențe neplăcute ca artist. Despre aceste momente a dat detalii vedeta pentru wowbiz.ro.

Situațiile neplăcute cu care s-a confruntat Alexandra Ungureanu ca artist. ”Treceau întâmplător pe la pupitrul de sunet și se făcea că dădeau un cot magnetofonului, în timp ce cânta concurentul cel mai puternic din concurs, ca să îi strice meciul”

 

“Când eram mică, am prins la Casa de Cultură din Onești, când se puneau negativele pe care cântam de pe benzi de magnetofon. Dacă o atingeai puțin se distorsiona, se schimba tonalitatea piesei și se făcea asta între concurenți. Treceau întâmplător pe la pupitrul de sunet și se făcea că dădeau un cot magnetofonului, în timp ce cânta concurentul cel mai puternic din concurs, ca să îi strice meciul”, a povestit Alexandra Ungureanu pentru sursa mai sus-menționată.

”Am luat țepe, gafe de sunet, să nu se mai audă. Am cântat la un Revelion la Brașov, a fost atât de frig, că a înghețat laptopul colegului. Când a căzut laptopul a înghețat tot, a rămas doar microfonul și a trebuit să cânt la -20 de grade, 20 de minute în noaptea de Revelion acapella și să am grijă să nu plece cei din față care au venit să se distreze”, a mai declarat artista.

citește și...