Situația limită prin care a trecut Neti Sandu. ”M-am dus așa ca o frunză și nu am spus absolut nimic”

27.08.2022, 16:43
Situația limită prin care a trecut Neti Sandu. ”M-am dus așa ca o frunză și nu am spus absolut nimic”
Situația limită prin care a trecut Neti Sandu

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine Pro TV, a făcut mărturisiri despre viața sa. Vedeta și-a amintit de un episod extrem de neplăcut de care a avut parte. Neti Sandu a trecut printr-o situație limită. ”M-am dus așa ca o frunză și nu am spus absolut nimic”, a dezvăluit aceasta.

Neti Sandu este cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani.

Vedeta a povestit, pentru protv.ro, despre o situație limită prin care a trecut. Aceasta a fost la un pas de înec.

Situația limită prin care a trecut Neti Sandu. ”Și m-au pescuit și m-au adus la mal vie”

“Păi când era să mă înec într-un bazin. Am alunecat de la apa mică la apa mare și m-am dus așa ca o frunză și nu am spus absolut nimic. Și sora mea și nepoata, care erau pe margine, strigau: Băi ce e cu ea, duceți-vă și scoateți-o de acolo. Aia a fost o situație limită și daca nu erau ele acolo… că puteau să fie pe afară, să facă plajă știi? Și să nu mă vadă. Și m-au pescuit și m-au adus la mal vie”, a povestit Neti Sandu.


Vedeta a mărturisit și la ce emisiune TV nu ar participa niciodată. Este vorba despre show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat în curând la Pro TV. “Am vorbit cu PR-ul și le-am spus: “Doamne fereste vreodată, să mă luați pe mine acolo! Mie îmi trebuie puțină cafea, puțină apă, îmi trebuie un biscuite, un nu stiu ce. Dar, după aceea am spus: “Dacă ar fi cineva din familia mea în pericol de moarte m-aș duce (…)”, a mărturisit prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televiziune Pro TV.

 

citește și...