Dana Marijuana a ajuns la sapă de lemn. Ce a ajuns să vândă pentru câțiva lei în plus

09.06.2020, 11:42
Dana Marijuana a ajuns la sapă de lemn. Ce a ajuns să vândă pentru câțiva lei în plus
Dana Marijuana a ajuns la sapă de lemn. Ce a ajuns să vândă pentru câțiva lei în plus

Marijuana, pe numele ei adevărat Dana Elena Coteanu, a ajuns la sapă de lemn! Dacă la finalul anilor ’90 era una dintre cele mai apreciate artiste de hip-hop și făcea bani frumoși din cântat alături de formația ‘La Familia’, solista se chinuie acum să câștige câțiva bănuți pentru a-și întreține cele două fiice, Alessia și Iris.

Marijuana a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și a preferat să se axeze mai mult pe micuțele sale.

Dana Marijuana are probleme cu banii

‘Am dispărut pentru că după orice prezență la TV ți se întâmplă apoi mai multe, mai bune, mai rele. Nu-i simplu să fii vedetă’, spunea Dana la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Dana Elena Coteanu face eforturi uriașe pentru a le asigura celor mici un trai decent. Pe rețelele de socializare, solista a publicat un mesaj în care anunța că scoate la vânzare rochii second-hand, cu 10 lei bucata.

‘Preţuri de angros, mai aveam şi alte modele, mărimi şi culori. Totul la doar 10 lei bucata!’, a scris Dana Marijuana.

De asemenea, ea mai confecționează și bijuterii, pe care mai apoi le vinde la târguri.

‘Mă bucur de cele două minuni de fete pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii’, mai spunea Marijuana, într-un interviu.

De ceva vreme, Dana trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat, despre care a mărturisit că nu vrea să vorbească.

I-a murit tatăl în 2018

‘A fost o perioadă grea, dar pentru mine, personal, a fost perfect, psihologic vorbind. Am avut o stare de liniște interioară în care m-am regăsit. Mi-am regăsit copilăria. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost pe lista celor încercați în această perioadă’, a completat Dana Marijuana.

În 2018, solista și-a pierdut tatăl. Bărbatul o susținea financiar și le creștea pe cele două fiice ale sale. În plus, ea s-a confruntat și cu probleme mari din cauza drogurilor.

‘Am fost născută la șapte luni, era să mor. Am stat la incubator și acum am o sensibilitate la plămâni. Tata a fost plecat, el a ajuns să lucreze în Ministerul de Interne și când au aflat că făcea parte dintr-o familie de chiaburi a fugit din țară. S-a întors când aveam eu 18 ani. Mi-a fost greu că a crezut în presă, m-au acuzat pe nedrept. Intrarea mea în spital n-a fost din cauza drogurilor, ci din cauza despresiei. Mă lăsasem de ceva timp’, a spus Dana Marijuana, la ‘Răi Da Buni’.

citește și...