Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, dă cărțile pe față. ”Toată lumea a înnebunit cu Albert și Maria peste tot”

05.05.2021, 15:48
Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, dă cărțile pe față. ”Toată lumea a înnebunit cu Albert și Maria peste tot”
Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, dă cărțile pe față. ”Toată lumea a înnebunit cu Albert și Maria peste tot”

Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, a făcut declarații după eliminarea din concurs. Aceasta a vorbit despre doi dintre foștii săi colegi.

Sindy a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Sindy a fost eliminată din competiția ”Survivor România” în urma consiliului din data de 2 mai 2021.

Fosta concurentă a intrat în direct la emisiunea ”Teo Show”, unde a făcut declarații despre doi dintre foștii săi coechipieri, Albert Oprea și Maria Chițu, cu care ceilalți membri ai echipei Războinicilor au fost mai tot timpul în conflict.

Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, dă cărțile pe față. Ce a spus despre Albert și Maria

”Toata lumea a innebunit cu Albert si Maria peste tot. Atat de influentata e lumea, incat nu se mai poate schimba chestia asta, degeaba le spun eu. Sunt focusati pe chestia ca Albert e cel mai bun si restul incearca sa il dea afară. Maria a adus multe puncte, dar consider ca a iesit favorita pentru ca este de partea lui Albert. Asta si-a dorit ea si a calculat foarte foarte bine inainte sa intre in competitie. Stia exact pe ce parte trebuie sa o ia. Maria nu a trecut prin toate lucrurile grele de la inceputul competitiei. Si ea a venit cu aroganta, le stia pe toate, se certa cu toata lumea, chiar daca nu stia despre ce este vorba. Avea o energie enervanta si nu am simtit-o numai eu. A fost buna pe traseu, dar pentru ca a luptat contra fetelor care erau si ele noi, venite in acelasi timp cu ea. Daca ar fi fost Ana Porgras, care a fost cea mai tare fata de la Survivor, nu ar fi avut nicio sansa sa ia un punct… Cand a venit Maria, la primul sau al doilea joc eu m-am accidentat la picior, nu eram foarte buna la finalul ala, am ramas pe banca si le-am lasat pe Vera si pe Maria sa intre. La stafeta trebuia o fata foarte rapida, eu eram cea mai rapida si atunci cand am intrat Maria a zis „de ce intra ea?” dar cu aroganta. Si i-am spus ca nu stie despre ce este vorba, i-am explicat ca nu fac eu finalul. Au fost multe faze pe care mi le-a facut. Maria m-a suparat de multe ori, insa inainte sa ies am avut o discutie cu ea, exact ca si cu Mellina”, a afirmat Sindy, potrivit kanald.ro.

Despre Maria Chițu, Sindy a mai spus: ”Partea cea mai enervanta e ca publicul nu a vazut aceste lucruri, a vazut-o ca pe un inger si ca este tratata urat de colegi. Se victimizeaza, la fel ca Albert. Conflictul dintre mine si ea a inceput pentru ca eu nu am mai rezistat. Acum, daca as putea sa dau timpul inapoi, nu as mai fi sustinut-o, ca sa vada cum este si nu ar mai fi avut rezultate la fel de bune”.

Sindy a făcut completări și despre Albert: ”Albert este responsabil pentru ce s-a întâmplat. Eu când am ajuns știam că fiind rezervă o să încerce unele persoane să mă dea la o parte. Am simțit o mică presiune asupra mea. Albert s-a comportat frumos, iar eu atunci mă înțelegeam bine cu el, se concentra bine și la final, iar pe măsură ce trecea timpul am început să construiesc acel puzzle și am ajuns la vorbele colegilor mei că au avut dreptate în tot ce i-au reproșat. După ce a tot ieșit favorit s-a relaxat și am avut niște jocuri foarte importante și se vedea că nu își dă interesul văzând că e mereu favoritul publicului”.

citește și...