Simona Trașcă se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta acuză dureri groaznice

02.02.2022, 16:52

Simona Trașcă se confruntă cu probleme grave de sănătate.  Blondina este nevoită să se opereze din nou. Vedeta acuză  dureri groaznice, după ce a amânat timp de doi ani să ajungă pe masa operației. Simona Trașcă mărturisește că a avut mai multe operații. Blondina spune că, în trecut, a trecut prin aceleași chinuri groznice și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Simona Trască nu stă bine la capitolul sănătatea. Vedeta trebuie să treacă printr-o altă operaţie la sâni, după ce a început să se confrunte cu dureri groaznice.

Coşmarul Simonei Traşcă a început recent, când aceasta a sesizat că implantul mamar a început să îi cauzeze probleme. Vedeta spune că, comparativ cu anii precedenți, acum este conștientă că nu trebuie să mai amâne operația.

Simona Trașcă, probleme grave de sănătate

Săptămâna trecută, vedeta a fost la un control medical de specialitate, unde i s-a confirmat că are nevoie de operație.

”Îmi caut doctor care să mă opereze, în sensul în care nu mai sunt atât de inconștientă cum eram în alți ani și acum mă interesez foarte mult. Durerile de la sânul stâng și se simte, mi-a spus doctorul când m-a palpat sâmbătă, că se simte implantul și are el loc acolo să se miște”, a adăugat Simona Trașcă, potrivit spynews.

Blondina a trecut prin trei operaţii estetice la nivelul sânilor

Nu este prima dată când blondina are necazuri din pricina silicoanelor. Ea a trecut prin mai multe operaţii estetice la nivelul sânilor.

“Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, a mai spus blondina pentru spynews.

citește și...