Simona Trașcă n-are noroc în dragoste. ”Mi-am luat încă o țeapă”

15.08.2020, 14:33
Simona Trașcă n-are noroc în dragoste. ”Mi-am luat încă o țeapă”
Simona Trașcă n-are noroc în dragoste. ”Mi-am luat încă o țeapă”

Starleta Simona Trașcă se pare că n-are noroc în dragoste. Blonda a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește viața sa sentimentală.

Simona Trașcă nu trece prin cea mai fericită perioadă din viața sa, după ce s-a despărțit de iubit. La emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena 1, volluptuoasa blondă a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a avut în plan sentimental.

”M-a mințit (n.r. fostul iubit). Mi-a scris și ieri. Caută motive, o încearcă. M-a mințit în legătură cu fosta lui și am făcut eu o legătură. Mi-am dat seama că, de fapt, s-a văzut cu ea. Și-a făcut o postare de la ea din mașină și erau despărțiți. Ultimele două relații au fost cele mai scurte din viața mea. Trăim niște vremuri mai complicate și când vine vorba despre relații, nu prea mai există principii”, a declarat Simona Trașcă, citată de spynews.ro.

”Numai femeile care tolerează anumite măgării în ziua de astăzi își păstrează relațiile. Mi-am luat încă o țeapă, normal că sunt dezamăgită. Înainte sufeream foarte mult. Acum dacă mă dezamăgești, mi se ia. Greșeala mea a fost că sunt exagerat de cuminte când sunt într-o relație. Dar când am relație, nici nu mai răspund. Blochez pe toată lumea care se baga în seamă cu mine”, a completat starleta.

Ce spune despre buchetele de flori pe care le tot primește

Deși s-a depărțit de iubit, Simona Trașcă este copleșită de atenții din partea foștilor ei parteneri. Blonda tot primește buchete imense de trandafiri albi, cu care se pozează, după care postează imaginile în mediul online.

”Albul (n.r. culoarea trandafirilor) e de dragoste, normal… Ce vrei să zic? Foștii mei mă iubesc toți! M-au iubit și na, mai au ceva pentru mine acolo. Nu este de la ultimul iubit. El nu vrea nicio reîmpăcare, nu știe să se poarte”, a dezvăluit Simona Trașcă la o emisiune de televiziune.

citește și...