Simona Sensual s-a măritat în mare secret, dar a divorțat! Cum a anunțat despărțirea: ‘E mai bine să fii singur’

07.10.2020, 10:20
Simona Sensual s-a măritat în mare secret, dar a divorțat! Cum a anunțat despărțirea: 'E mai bine să fii singur'
Simona Sensual s-a măritat în mare secret, dar a divorțat! Cum a anunțat despărțirea: 'E mai bine să fii singur'

Simona Cristina Suhoi sau Sensual, așa cum o știa lumea de pe vremea când era în lumina reflectoarelor, nu are deloc noroc în dragoste. Bruneta a anunțat recent că este iar singură, și asta după ce, în urmă cu ceva timp, s-a căsătorit în mare secret. Aceasta a mărturisit că și-a dat seama că îi este mai bine singură.

Simona Sensual este din nou singură

Au trecut mai bine de șase ani de când Simona a preferat să iasă din lumina reflectoarelor. În urmă cu ceva timp, ea dădea de înțeles că s-ar fi căsătorit cu iubitul ei.

‘Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți‘, spunea Simona ex-Sensual.

Cele mai recente declarații ale Simonei par să indice că aceasta a divorțat de omul cu care s-a iubit în ultimii ani.

Fosta divă s-a destăinuit și a făcut declarații surprinzătoare despre viața și alegerile ei din ultima perioadă. De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Simona a precizat că îi este mai bine așa. În plus, ea s-a dedicat vieții spirituale și a decis să împărtășească și celor din jur din experiențele trăite de ea până acum, în acest plan.

A refuzat să mai apară la tv

‘Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur’, a precizat Simona ex-Sensual la Star Matinal.

În urmă cu aproape 10 ani, Simona ex-Sensual era nelipsită de la televizor, fiind implicată și în tot felul de scandaluri.

Mai mult de atât, Simona ex-Sensual a renunțat la pletele blonde care au consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic. Nici măcar de numele ‘Sensual’ nu vrea să mai audă.

citește și...